Samen zwanger

Samen Zwanger Worden

Voor een bevruchting is méér nodig dan
‘alleen’ een eitje en een zaadje!

Daarom is het belangrijk samen deel te nemen aan een programma.

Samen… ben je sterker in bijvoorbeeld het volhouden van de veranderingen in de leefstijl.
Samen… hoor je meer. Jullie krijgen veel informatie over natuurlijke vruchtbaarheid en wat daar allemaal bij komt kijken.
Samen… onthoudt je meer.
En samen maakt het vooral ook leuker!

Je wilt het allerbeste voor je toekomstige kindje

Misschien denken jullie er over om aan ‘kinderen te gaan beginnen’ en willen jullie eerst het lichaam opschonen.
Misschien zijn jullie al langere tijd bezig met proberen en wil het niet lukken.
Of zijn jullie al bij een of meerdere gynaecologen geweest en is er al dan niet iets gevonden waardoor jullie verminderd vruchtbaarheid zijn.

Wat jullie vruchtbaarheidspad tot nu toe dan ook is, één ding hebben jullie gemeen …
Je gunt jezelf, je partner én jullie toekomstige kindje het best haalbare!

Het beste voor je kindje
Alleen Zwanger Worden

Wat nou als je dit alleen wilt of moet doen? 

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarbij dit aan de orde is.

Of jij of je partner nou cellen hebben moeten laten invriezen, van hetzelfde geslacht zijn of dat je wellicht geen partner hebt. Of als je partner het simpelweg niet ziet zitten om zich er op deze manier mee bezig te houden?

Je bent van harte welkom om aan een van onze vruchtbaarheidsprogramma’s of losse diensten mee te doen!

Resultaten

Vruchtbaarheid wordt door veel meer factoren bepaald dan alleen de aanwezigheid van de juiste en voldoende cellen. Denk aan factoren als voeding, stress, immuunsysteem, verteringssysteem, etc. Hoe wij leven, wat wij wel en niet eten, drinken of doen, is van grote invloed!

Lang niet altijd zijn we ons bewust van de gevolgen van de keuzes die wij maken. Simpelweg omdat we ook niet alle gevolgen direct zien of voelen. Denk maar aan bijv. de rol van Wifi in ons huidige leven. We zien het niet, maar houdt dat ook gelijk in dat het geen invloed heeft op onze (voorplantings)cellen?

Kies je voor Natuurlijk Vruchtbaar, dan krijg je veel informatie over deze onderwerpen.

Dit heeft tot resultaat:

  • verbeterde kwaliteit ei- en/of zaadcellen
  • versterkt immuunsysteem
  • verbeterde aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen
  • minder emotionele, fysieke en mentale stress
  • uitgebalanceerd lichaam op gebied van vitamine, mineralen, glyconutriënten, hormonen
  • geoptimaliseerd stofwisselingssysteem

En ’t allerbelangrijkste is natuurlijk: De slagingskansen voor een bevruchting en voortgaande zwangerschap nemen toe! Zowel voor een natuurlijke zwangerschap, maar zeker ook bij een geassisteerde bevruchting.

“Engels onderzoek heeft uitgewezen;
Alle kinderen die door middel van deze methode geboren werden,
waren gezond!”

 

Succespercentages tussen 80-85%!

Twee meerjarige Engelse onderzoeken wijzen uit dat de combinatie van een deel van de therapieën al zeer succesvol is. Het betrof hier wensouders waar reeds een vruchtbaarheidsuitdaging bekend was en waarbij reguliere trajecten vóór deelname aan de therapieën niet het gewenste effect hadden.
Ook uit Amerikaans onderzoek wat al in 1995 is gedaan, is gebleken dat de slagingskans bij behandeling op natuurlijke wijze werd verhoogd naar ruim 80%!

Aandachtsgebieden

Heb jij/ hebben jullie de voorkeur voor een op maat gemaakt programma?
Tijdens een uitgebreide intake wordt er goed gekeken naar wat jij en/of je partner als uniek persoon nodig hebben en hierop wordt het behandeladvies gegeven. Door de verschillende bouwstenen is het mogelijk de behandeling volledig af te stemmen op wat het lichaam nodig heeft in combinatie met jouw/jullie wensen. Hierdoor ontstaat altijd een uniek behandelprogramma, waarbij verschillende therapievormen elkaar aanvullen en versterken.

Hieronder tref je een greep uit de mogelijke therapieën en aandachtsgebieden. Meer informatie tref je bij ‘Behandelingen‘.

Vruchtbaarheidsmassage

Door speciale technieken worden hormoonstromen gebalanceerd, verminderd stress en verbetert de doorbloeding en bezenuwing in het bekkengebied.

Stimulatie microdoorbloeding

Deze gepatenteerde en bewezen therapie zorgt voor een betere doorbloeding van de allerkleinste bloedvaten. Hierdoor verbetert o.a. de aanmaak van zaadcellen én de kwaliteit van de eicellen wordt beter.

Verbetering afweersysteem

Veel mensen hebben kleine ontstekingen in het lichaam, waarvan we vaak niet weten dat we ze hebben. Deze zorgen voor een slecht afweersysteem met grote gevolgen voor de vruchtbaarheid.

Vitaminen & mineralen

Je kunt kiezen tussen algemene vruchtbaarheidsbevorderende vitaminen/mineralen en glyconutriënten óf laten analyseren welke er in jouw lichaam missen voor een optimale vruchtbaarheid.

Overtollige belasting | Detoxen

Ik heb het dan meestal niet over kilo’s, maar over eventuele vergiften in het lichaam en schadelijke factoren in je omgeving. Ook deze kunnen uitgemeten worden om zo de schade te beperken.

Coaching

Lichaam, ziel en geest zijn aan elkaar verbonden. Wanneer er sprake is van het uitblijven van een zwangerschap, kan dit enorme gevolgen hebben voor de mind én de relatie.

Vruchtbaarheidssignalen

Cycle Awareness – Begrip van wat de cyclus precies inhoud, welke voordelen je er van hebt en welke natuurlijke vruchtbaarheidssignalen er zijn, is zeer belangrijk voor een optimale vruchtbaarheid.

Voedingsadviezen

Voeding speelt een zeer belangrijke rol bij vruchtbaarheid. Welke voeding is gezond voor jóuw lichaam? De do’s en don’ts én welke voeding stimuleert jouw vruchtbaarheid.

Inhoud programma’s

Gezien ieder programma voor jou/jullie op maat gemaakt wordt, is het niet mogelijk om een vast programma weer te geven.
Kies je voor een programma, dan werk ik met een minimale duur van een programma van 4 maanden.

Het lichaam heeft namelijk 3-4 maanden nodig om alle bloedcellen te vervangen. Iets wat voor het verbeteren van het immuunsysteem zeer belangrijk is en wat tevens een belangrijke factor is bij vruchtbaarheid. Daarnaast heeft sperma een gemiddelde levensduur van 3 maanden én na 3 maanden begint er ook weer een nieuwe aanmaakcyclus bij de follikel van de vrouw.